Zapaljenje vena u lobanji i kičmi i zapaljenje vena sa trombozom u lobanji i kičmi

Medicniske Dijagnoze: besplatan online pristup za preko deset hiljada medicinskih dijagnoza, stanja, zraza, bolesti, itd. na latinskom, engleskom, bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku ************************************************************

Zapaljenje vena u lobanji i kičmi i zapaljenje vena sa trombozom u lobanji i kičmi

  Bosnian/Croatian/Serbian Dijagnoza: Zapaljenje vena u lobanji i kičmi i zapaljenje vena sa trombozom u lobanji i kičmi

  English Diagnosis: Intracranial and intraspinal phlebitis and thrombophlebitis

  Latin Diagnosis: Phlebitis intracranialis et intraspinalis et thrombophlebitis intracranialis et intraspinalis

  ICD-10 Code: G08

  Derivative Code: G08

  ID: 2872  Informacije prikazane na datoteka.com nisu zamjena za savjet lijecnika/doktora ili ostalih strucnih medicinskih lica. Sadržaj predstavljen na datoteka.com nije zamjena za profesionalni medicinski, dijagnozu ili terapiju. Uvijek zatražite savjet doktora ili lijecnika ukoliko sumnjate na pojedinu bolest ili stanje. Apsolutno nikada ne zanemarujte savjet lijecnika/doktora i ne odgadajte posjet lijecniku/doktora ukoliko imate bilo kakve medicinske smetnje. Svi sadržaji koji su objavljeni na datoteka.com služe iskljucivo i samo u informativne svrhe. Sve informacije o bolestima, medicinskim stanjima su cisto akademske prirode i koristite na vlastitu odgovornost. Pogledajte "Uslove Koristenja" za vise detalja.

  Termin koji vas zanima mozete pronaci tako sto cete ispod kliknuti na link sa prvim slovom vasega termina. Takodjer mozete koristiti alatku za pretragu dijagnoza iznad ovog paragrafa.

  A  B  C Č Ć  D DŽ Đ  E  F  G  H  I  J  K  L LJ  M  N NJ  O  P  R  S Š  T  U  V  Z Ž 


  Hvala na posjeti!