Sida sa drugim zloćudnim tumorima limfnog,hematopoeznog i srodnog tkiva

Medicniske Dijagnoze: besplatan online pristup za preko deset hiljada medicinskih dijagnoza, stanja, zraza, bolesti, itd. na latinskom, engleskom, bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku ************************************************************

Sida sa drugim zloćudnim tumorima limfnog,hematopoeznog i srodnog tkiva

  Bosnian/Croatian/Serbian Dijagnoza: Sida sa drugim zloćudnim tumorima limfnog,hematopoeznog i srodnog tkiva

  English Diagnosis: HIV disease resulting in other malignant neoplasms of lymphoid, haematopoietic and related tissue

  Latin Diagnosis: Morbus HIV cum neoplasmatis malignis textus lymphatici,haematopoietici et textus affinis adjun.aliis

  ICD-10 Code: B21.3

  Derivative Code: B213

  ID: 544  Informacije prikazane na datoteka.com nisu zamjena za savjet lijecnika/doktora ili ostalih strucnih medicinskih lica. Sadržaj predstavljen na datoteka.com nije zamjena za profesionalni medicinski, dijagnozu ili terapiju. Uvijek zatražite savjet doktora ili lijecnika ukoliko sumnjate na pojedinu bolest ili stanje. Apsolutno nikada ne zanemarujte savjet lijecnika/doktora i ne odgadajte posjet lijecniku/doktora ukoliko imate bilo kakve medicinske smetnje. Svi sadržaji koji su objavljeni na datoteka.com služe iskljucivo i samo u informativne svrhe. Sve informacije o bolestima, medicinskim stanjima su cisto akademske prirode i koristite na vlastitu odgovornost. Pogledajte "Uslove Koristenja" za vise detalja.

  Termin koji vas zanima mozete pronaci tako sto cete ispod kliknuti na link sa prvim slovom vasega termina. Takodjer mozete koristiti alatku za pretragu dijagnoza iznad ovog paragrafa.

  A  B  C Č Ć  D DŽ Đ  E  F  G  H  I  J  K  L LJ  M  N NJ  O  P  R  S Š  T  U  V  Z Ž 


  Hvala na posjeti!