Povreda mišića i njegove tetive (mišića i tetiva) u lišnjačnom predelu potkolenice

Medicniske Dijagnoze: besplatan online pristup za preko deset hiljada medicinskih dijagnoza, stanja, zraza, bolesti, itd. na latinskom, engleskom, bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku ************************************************************

Povreda mišića i njegove tetive (mišića i tetiva) u lišnjačnom predelu potkolenice

  Bosnian/Croatian/Serbian Dijagnoza: Povreda mišića i njegove tetive (mišića i tetiva) u lišnjačnom predelu potkolenice

  English Diagnosis: Injury of muscle(s) and tendon(s) of peroneal muscle group at lower leg level

  Latin Diagnosis: Laesio traumatica musculi peronaei (et tendinis eius) (musculorum et tendinum) regionis cruris

  ICD-10 Code: S86.3

  Derivative Code: S863

  ID: 8925  Informacije prikazane na datoteka.com nisu zamjena za savjet lijecnika/doktora ili ostalih strucnih medicinskih lica. Sadržaj predstavljen na datoteka.com nije zamjena za profesionalni medicinski, dijagnozu ili terapiju. Uvijek zatražite savjet doktora ili lijecnika ukoliko sumnjate na pojedinu bolest ili stanje. Apsolutno nikada ne zanemarujte savjet lijecnika/doktora i ne odgadajte posjet lijecniku/doktora ukoliko imate bilo kakve medicinske smetnje. Svi sadržaji koji su objavljeni na datoteka.com služe iskljucivo i samo u informativne svrhe. Sve informacije o bolestima, medicinskim stanjima su cisto akademske prirode i koristite na vlastitu odgovornost. Pogledajte "Uslove Koristenja" za vise detalja.

  Termin koji vas zanima mozete pronaci tako sto cete ispod kliknuti na link sa prvim slovom vasega termina. Takodjer mozete koristiti alatku za pretragu dijagnoza iznad ovog paragrafa.

  A  B  C Č Ć  D DŽ Đ  E  F  G  H  I  J  K  L LJ  M  N NJ  O  P  R  S Š  T  U  V  Z Ž 


  Hvala na posjeti!