Osoba povređena u toku ulaženja u ili izlaž. iz voz.za sve terene ili dr.mot.voz.za korišć.van put.

Medicniske Dijagnoze: besplatan online pristup za preko deset hiljada medicinskih dijagnoza, stanja, zraza, bolesti, itd. na latinskom, engleskom, bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku ************************************************************

Osoba povređena u toku ulaženja u ili izlaž. iz voz.za sve terene ili dr.mot.voz.za korišć.van put.

  Bosnian/Croatian/Serbian Dijagnoza: Osoba povređena u toku ulaženja u ili izlaž. iz voz.za sve terene ili dr.mot.voz.za korišć.van put.

  English Diagnosis: Person injured while boarding or alighting from all-terrain or other off-road motor vehicle

  Latin Diagnosis: Osoba povređena u toku ulaženja u ili izlaž. iz voz.za sve terene ili dr.mot.voz.za korišć.van put.

  ICD-10 Code: V86.4

  Derivative Code: V864

  ID: 10530  Informacije prikazane na datoteka.com nisu zamjena za savjet lijecnika/doktora ili ostalih strucnih medicinskih lica. Sadržaj predstavljen na datoteka.com nije zamjena za profesionalni medicinski, dijagnozu ili terapiju. Uvijek zatražite savjet doktora ili lijecnika ukoliko sumnjate na pojedinu bolest ili stanje. Apsolutno nikada ne zanemarujte savjet lijecnika/doktora i ne odgadajte posjet lijecniku/doktora ukoliko imate bilo kakve medicinske smetnje. Svi sadržaji koji su objavljeni na datoteka.com služe iskljucivo i samo u informativne svrhe. Sve informacije o bolestima, medicinskim stanjima su cisto akademske prirode i koristite na vlastitu odgovornost. Pogledajte "Uslove Koristenja" za vise detalja.

  Termin koji vas zanima mozete pronaci tako sto cete ispod kliknuti na link sa prvim slovom vasega termina. Takodjer mozete koristiti alatku za pretragu dijagnoza iznad ovog paragrafa.

  A  B  C Č Ć  D DŽ Đ  E  F  G  H  I  J  K  L LJ  M  N NJ  O  P  R  S Š  T  U  V  Z Ž 


  Hvala na posjeti!