Osoba povređena u sudaru između železničkog voza ili vozila na želez.pruzi i automob.(saobraćaj)

Medicniske Dijagnoze: besplatan online pristup za preko deset hiljada medicinskih dijagnoza, stanja, zraza, bolesti, itd. na latinskom, engleskom, bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku ************************************************************

Osoba povređena u sudaru između železničkog voza ili vozila na želez.pruzi i automob.(saobraćaj)

  Bosnian/Croatian/Serbian Dijagnoza: Osoba povređena u sudaru između železničkog voza ili vozila na želez.pruzi i automob.(saobraćaj)

  English Diagnosis: Person injured in collision between railway train or railway vehicle and car (traffic)

  Latin Diagnosis: Osoba povređena u sudaru između železničkog voza ili vozila na želez.pruzi i automob.(saobraćaj)

  ICD-10 Code: V87.6

  Derivative Code: V876

  ID: 10542  Informacije prikazane na datoteka.com nisu zamjena za savjet lijecnika/doktora ili ostalih strucnih medicinskih lica. Sadržaj predstavljen na datoteka.com nije zamjena za profesionalni medicinski, dijagnozu ili terapiju. Uvijek zatražite savjet doktora ili lijecnika ukoliko sumnjate na pojedinu bolest ili stanje. Apsolutno nikada ne zanemarujte savjet lijecnika/doktora i ne odgadajte posjet lijecniku/doktora ukoliko imate bilo kakve medicinske smetnje. Svi sadržaji koji su objavljeni na datoteka.com služe iskljucivo i samo u informativne svrhe. Sve informacije o bolestima, medicinskim stanjima su cisto akademske prirode i koristite na vlastitu odgovornost. Pogledajte "Uslove Koristenja" za vise detalja.

  Termin koji vas zanima mozete pronaci tako sto cete ispod kliknuti na link sa prvim slovom vasega termina. Takodjer mozete koristiti alatku za pretragu dijagnoza iznad ovog paragrafa.

  A  B  C Č Ć  D DŽ Đ  E  F  G  H  I  J  K  L LJ  M  N NJ  O  P  R  S Š  T  U  V  Z Ž 


  Hvala na posjeti!