Drugi i neoznačeni medicinski uređaji i neželjeni događaji-hirurški instrumenti,materijali i uređaji (uključujuči šavove)

Medicniske Dijagnoze: besplatan online pristup za preko deset hiljada medicinskih dijagnoza, stanja, zraza, bolesti, itd. na latinskom, engleskom, bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku ************************************************************

Drugi i neoznačeni medicinski uređaji i neželjeni događaji-hirurški instrumenti,materijali i uređaji (uključujuči šavove)

  Bosnian/Croatian/Serbian Dijagnoza: Drugi i neoznačeni medicinski uređaji i neželjeni događaji-hirurški instrumenti,materijali i uređaji (uključujuči šavove)

  English Diagnosis: Surgical instruments, materials and devices (including sutures)

  Latin Diagnosis: Drugi i neoznačeni medicinski uređaji i neželjeni događaji-hirurški instrumenti,materijali i uređaji

  ICD-10 Code: Y82.3

  Derivative Code: Y823

  ID: 11218  Informacije prikazane na datoteka.com nisu zamjena za savjet lijecnika/doktora ili ostalih strucnih medicinskih lica. Sadržaj predstavljen na datoteka.com nije zamjena za profesionalni medicinski, dijagnozu ili terapiju. Uvijek zatražite savjet doktora ili lijecnika ukoliko sumnjate na pojedinu bolest ili stanje. Apsolutno nikada ne zanemarujte savjet lijecnika/doktora i ne odgadajte posjet lijecniku/doktora ukoliko imate bilo kakve medicinske smetnje. Svi sadržaji koji su objavljeni na datoteka.com služe iskljucivo i samo u informativne svrhe. Sve informacije o bolestima, medicinskim stanjima su cisto akademske prirode i koristite na vlastitu odgovornost. Pogledajte "Uslove Koristenja" za vise detalja.

  Termin koji vas zanima mozete pronaci tako sto cete ispod kliknuti na link sa prvim slovom vasega termina. Takodjer mozete koristiti alatku za pretragu dijagnoza iznad ovog paragrafa.

  A  B  C Č Ć  D DŽ Đ  E  F  G  H  I  J  K  L LJ  M  N NJ  O  P  R  S Š  T  U  V  Z Ž 


  Hvala na posjeti!